2016. szeptember 1., csütörtök

4.fejezet Edzés

Féltem,őszintén bevallom féltem felkelni.Nem tudtam hogy milyen látvány fogad.Tényleg itt fekszik az ágyamban vagy csak álmodtam.Még pár percig feküdtem egy helyben majd vettem a bátorságot és megfordultam. Hatalmas kő esett le a szívemről amikor megláttam az édesen szuszókáló Krisztiánt.Még sose éreztem ennyire jó illatot,ahogy a férfiparfüm és az öblítő keveredett.Teljesen átvette az ő illatát az ágynemű. 
- Sose fogom kimosni. - gondoltam magamba majd óvatosan kimásztam az ágyból és elmentem meginni a reggeli kávémat. 
Megálltam a nappali és a konyha közti részen,szorosan fogtam a kávémat és néztem.Nemsokára itt van Gareth érte és ő még alszik.Nem volt szívem felkelteni,annyira édesen aludt.Megfordultam majd elindultam reggelit készíteni. Elővettem a szükséges dolgokat a gofrihoz.Szépen halkan összeraktam a dolgokat.Alig bírtam összekeverni botmixerrel hogy nehogy felkeljen rá.Végül a ruhámtól kezdve az arcomig és a konyháig minden úszott a nyers gofriba de a lényeg hogy Krisz nem kelt fel.
Óvatosan féltörzzsel kinéztem a nappaliba,kezembe a botmixerrel,az arcom csupa egy merő gofri és liszt volt.Már az ágyon ült Krisztián de hamar hátradőlt a nevetéstől amikor meglátott.Hatalmas hahotázásokba kezdtünk. 
- Jó reggelt hófehérke.Hol maradt a 7 törpe. - szólt hozzám közben majd meghalt a nevetéstől. 
- Most takarítják a konyhát.Ők kapnak majd az isteni gofriból a herceg meg majd mehet nevetve bogyókat szedni az erdőbe.- mondtam majd sarkon fordulva bementem a konyhába. Krisz sietve utánam jött.Csak egy boxert viselt meg egy régebbi mezét,talán a 2018as vb-st.Nehezen tartottam a szemem a nyers gofrin.Minden pillanatomat elvette.
Átsétáltam a túloldalra lemosni a botmixert amikor hátulról átölelt és megfordított.Mélyen a szemembe nézett.A szívem hevesen vert,gyorsabban vettem a levegőt.Most már tudom milyen is az a "pillangó" érzés.Gyönyörű szép tengerkék szemeiben jobban el lehetett veszni mint az Atlanti óceánban.Nem mondott semmit csak engem nézett.Egyszer csak elmosolyodott,ujjával leszedett egy kis gofridarabot az arcomról majd így szólt. 
- Nem rossz,nem rossz.Talán még egy kis cukrot elkél.- mondtam majd eltoltam magamtól és hozzádobtam a konyharuhát. 
- Elmész a picsába. - mondtam majd nevetni kezdünk. Jókedvünket a füstjelző zavarta meg. 
- A GOFRI.- szólaltam fel.Hát a gofrinak mindegy volt.Fekete volt mint az éjszaka. 
- Szerintem rendeljünk kaját.- szólalt fel Krisz 
- Nem nem fogunk!Megcsinálom ha bele gebedek is. - jelentettem ki magabiztosan. 
- Menj öltözz fel mert mindjárt itt van Gareth.Itt a kávéd addigra a reggeli is kész lesz. - mondtam neki majd bólintott egyet és elindult a szobába. 
- Ez az Zara,cukrász tanfolyamot végeztél de sikerült jól beégetned magad szó szerint.- gondoltam magamban majd folytattam az égett gofri eltávolítását.
 Nagy nehezen kitakarítottam a sütőt.Nyúltam volna a vajhoz amikor rájöttem hogy be se volt vajazva én meg csodálkoztam hogy letapadva szénné égett.Gyorsan kivettem a vajat bevajaztam a sütőt és máris kerülhetett bele a nyers gofri.Próba szerencse,most hátha nem ég oda. Amíg elkészült az első adag gofri megcsináltam a köretet.Leszűrtem a porcukrot,megmostam majd felvágtam az epreket.Elővettem a tejszínhabot és egy tányért.Készen lett a gofri ami szinte hihetetlen nem égett oda.Nagy virágforma sütőm van,de ha csak 1 sziromféleséget vágsz ki akkor olyan mint egy szív. 
-Annyi eszed csak lehetett volna hogy nem ilyen formát teszel bele. - szitkdóztam magamban majd levágtam 2 szirmot és tányérra tettem.Megszórtam porcukorral,a gofri mellé tettem tejszínhabot,tetejére 4-5 szem epret és átadtam az addigra készen levő Krisztiánnak 

- Íme a reggeli, a mellé járó kávé és az újság.-adtam át a dolgokat majd lemostam magamról a nyers gofrit és csatlakoztam Kriszhez az evésben. 
- Úú,ez valami isteni és gyönyörű a tálalás.- szólt fel Krisztián 
- Elvégeztem még 17 évesen egy cukrász tanfolyamot. Ott tanultam ezeket.- válaszoltam majd elkezdünk enni. Halkan kummogtunk,mindketten az asztalt néztük.Kíváncsi voltam hogy felhozza e a tegnap esti alvást.Hogy átölelt és szorosan magához húzott.De nem,csak ettünk és néztük az asztalt.Néha néha felnéztem hátha rám néz vagy valami de semmi.Negyedjére elkaptam a tekintetét.Rám nézett és elmosolyodott. 
- Tudod Zara,én..... - zavarta meg a mondanivalóját egy dudaszó. - Ez biztos Gareth.Később megbeszéljük jó? - mondta Krisz 
- Jó. -válaszoltam majd kezébe nyomtam az egész napos kajáját és focizós cuccát. - Felkapta a cipőjét,elvette a dolgokat majd elindult az ajtó felé én meg megálltam a folyosó végén.Már épp nyitotta volna ki az ajtót amikor visszajött és szorosan megölelt. 
- Köszönök mindent. - Ennyit mondott majd útnak indult 
- Szia majd jövök.- zárta majd kilépett az ajtón. 
- Szia. - válaszoltam elmosolyodva. 
*Cip,cip* 
 - basszus a gofri.- szaladtam be a konyhába. 
Fél órába tellett kitisztítani a gofrisütőt,utána állhattam neki a konyhának.Úszott a nyers gofritól.Felsikáltam a padlót,elraktam az alapanyagokat,feltakarítottam a pultot és készen is volt a konyha.A nappaliban összeraktam az ágyat.Krisz párnáját raktam volna pont el amikor megcsapott az a kellemes illat amit reggel éreztem.Magamhoz öleltem a párnát és mélyen megszagoltam.Álomba ejtő illata volt. 
 - Mi bajod van Zara? - üvöltöttem fel majd eldobtam a párnát. Kimentem a fürdőbe és belenéztem a tükörbe.A rádió akkor kapcsolt Lonestar Amazed című szerelmes számához ami mit ne mondjak nem hogy segített volna csak rontott a helyzeten.
 - Beleszerettem volna?Az lehetetlen,megfogadtam hogy nem csinálom még egyszer ezt végig. Megmostam az arcom és visszamentem elpakolni a maradék ágyneműt. Hirtelen megszólalt a csengő és ijedtben eldobtam a párnát.Gyorsan felkaptam majd mentem ajtót nyitni. 
 - Emma.De jó hogy itt vagy.Gyere beljebb.- mondtam barátnőmnek meglepedten 
 - Szióka.Mesélj mi volt éjszaka? - kérdezte majd kacsintott egyet 
 - Ne gondolj rosszra,nem volt semmi.Megnéztünk egy filmet és lefeküdtünk aludni. - válaszoltam majd egy széles mosolyt ejtettem Leültünk a kanapéra,ekkor hirtelen megérezte Emma a ruhám illatát.Átvette Krisztián illatát. 
 - hmmm,férfi parfüm illatod van.Ne magyarázd meg hogy nem volt hancurozás.Zara Gönczi,az igazat kérem!- mondta felhangon Emma 
- Utálom hogy ennyire ismersz.Jó,jó.Bevallom.Este filmet néztünk és bealudtunk egymás mellett.Átölelt és kéz a kézben aludtunk.Reggel meg pár centire voltak az ajkaink erre elkezdett hülyéskedni. - válaszoltam szomorkásan 
 - Jajj gyerekek,tökéletesen mutattok egymás mellett.Fogadj meg egy tanácsomat.Ne engedd el!Ritkán találni jószívű fiút.Vigyázz rá. - 
 - Tudod hogy a munkám miatt nem igazán szeretnék még fiút.Mindig máshol vagyok.Azt meg nem szeretném hogy a távolság miatt görcsöljek.Majd ha eljön az ideje és persze az a férfi. - válaszoltam.Az érzések csak úgy kavarogtak bennem.Akarom Krisztiánt de mégse. 
 - Már csak az idő kell.A férfi már megvan. - nézett rám Emma. Láttam rajta hogy komolyan veszi. 
- Emma,honnan tudnám hogy pont ő a nagy ő?Véletlen találkoztunk,látta rajtam a Real Madrid mezt.Utána meg elhívom Madridba hozzátok.Minden focista férfi álma.Jön egy látszólag könnyen megszerezhető nő akiről kiderül hogy a Real Madrid fiúinak legjobb barátja és társvezetője a csapatnak,majd "beleszeretnek "a csajba amíg össze nem jön nekik a munka utána meg eldobják a lányt mint egy követ.Hát köszönöm elég volt ebből egy is. - válaszoltam.A szemem már könnybe lábadt és törtek fel belőlem az emlékek. Ekkor Emma közelebb jött felemelte a fejem,a szemembe nézett és ezt mondta:
  - Ő más,érzem!Hinned kell nekem! - mondta magabiztosan 
 - Úgy legyen. - szipogtam . Elindultam a konyhába zsebkendőért amikor utánam szólt Emma. 
 - Amúgy a fiúk azt üzenik hogy csinálj nekik igazi Zarás palacsintát ebédre.Segítek kisütni. - 
  - Okés,akkor álljunk is neki. - válaszoltam akkor már megnyugodva.
 Besétáltunk a konyhába ahol még mindig itt ott gofri volt. 
 - Szívem,bomba robbant vagy mi? - kérdezte nevetve 
 - Nem,reggel gofrit sütöttem Krisznek és hát mint látod egy kicsit kifolyt. - válaszoltam majd együtt nevettünk.
 Kisütöttünk közel 200db palacsintát majd megtöltöttük. 
 - Idő van,indulnunk kell. - szólalt meg Emma a nappaliból. 
 - Átöltözök és mehetünk. - válaszoltam majd elindultam a szobába.Felvettem egy testre simuló fekete combközépig érő szoknyát és egy spagettipántos virágos trikót.Kiegészítőnek felvettem egy arany nyakláncot hozzá tartozó karkötővel.Gyorsan cipőbe ugrottam ami egy fehér telitalpú volt. 
 - Kész vagyok,mehetünk. - szóltam Emmának majd megfogtuk a palacsintákat és útnak indultunk. Nincs messze a stadion,max 5 perc.Ronaldo a stadion előtt várt minket. 
 - Gyere segíteni! - kiabáltunk egyszerre Emmával.Seperc alatt idefutott és segített becipelni. 
 A pályán kidőlve találtuk meg a fiúkat.Néhányan szerintem aludtak is de nem sokáig. 
 - Zara féle palacsinta! - üvöltöttem el magam majd a 20 játékos egyszerre kapta fel a fejét és már futottak is. Odavittem az asztalhoz majd leraktam.Nem kellett sok idő hogy elfogyjon.Pik Pakk megették.Most is megkaptam a szokásos "egy angyalarcú cukrász" "tökéletes nő" "nemcsak szép de jól is süt,főz " szavakat. Krisztiánon és az edzőn kívül mindenki a pályán volt. 
- Fiúk!Krisztián és az edző merre van. -szólaltam fel.Válaszként pár vállvonogatást kaptam. Elindultam megkeresni őket hogy odaadjam nekik a jól megérdemelt palacsintájukat. Első utam a kiállító terembe vezetett ahova az érmeket,díjakat rakják.Ott egy árva lélek se volt de még egy légy se.Se az öltözőbe,se a sajtótájékoztató teremben nem voltak de még a kondi terembe se.
 Felmentem az igazgatóhoz hátha tudja hol vannak. Az ajtón belépve 3 kobakot láttam akik nagyon írtak valamit. 
 - Kop Kop.Zavarok? - kérdeztem az igazgatót. 
 - Nem gyere csak be. - válaszoltak 
 - Mit csináltok? - kérdeztem Krisztiánt.
  - Épp egy sportorvosi igazolást írunk Krisztiánnak.Ha minden vizsgálaton átmegy akkor szerződést kap Mersaillesben.Ha ott jól teljesít egy éven keresztül akkor szerződést írhat alá nálunk.És persze Krisztián kérésére mindezt titokban tartjuk.- mondta az igazgató 
- Huha,Krisztián.Hát ez fantasztikus hír.Gratulálok.- válaszoltam majd félelemérzés fogott el.Azt éreztem hogy ugyanúgy járok vele mint annak idején Marcossal.
 - Köszönöm mindez nem sikerült volna nélküled.- válaszolta Miután aláírták a papírokat elindultunk hazafele.Érzékeny búcsút vettünk a fiúktól és elindultunk az autó felé.
Épp nyitottam volna ki az ajtót amikor elkapta a kezem majd magához rántott.Átölelte a derekam én meg a mellhasára tettem a kezem. 
- Ne félj nem harapok! - nézett rám majd elővette megint azt a híres csábító mosolyát. Utálom hogy ennyire aranyos. Közelebb hajolt és átöleltem a nyakát.Egyszerre ült ki a boldogság és a félelem az arcomra.Szemembe nézett majd a számra és vissza a szemembe.Teljesen elmerengtem a tengerkék szemeiben. 
- Ezt már reggel elakartam mondani.- Magához húzott majd szépen óvatosan
csók jelenet
megcsókol.Ahogy a pihe puha ajkai az enyémhez értek kirázott a hideg.Leírhatatlan érzés volt.Egy szempillantás alatt levett a lábamról.Élveztem ahogy ragaszkodott hozzám.Most már nem féltem,biztonságban éreztem magam a karjaiban. Egyszer csak elhúzta magát majd gyorsan elrontotta a jó kedvemet. 

- El kell utaznom Franciaországba sok időre.....